Mokkō - The mark of professional woodworking...

Mokko нуди секаков вид на столарски услуги. Специјализирани сме во работење со масивно дрво и изработка на производи од него.

Mokko е тим од креативци кои уживаат да ги обединат природните, понекогаш диви, карактеристики на дрвото во еден модерен, а сепак безвременски облик, промовирајќи природен начин на живот.

Scroll to Top